Zo Gek Nog Nie

Na 2 jaar noodgedwongen geen zittingsavonden in Residentie de Sleutel, kijken zowel wij als organisatie als de deelnemers zelf, enorm uit naar de 31e editie van ‘Zo Gek Nog Nie’. Dé opwarming voor het carnavalsfeest dat dit jaar weer gaat losbarsten. Er is ruimte voor leuke, mooie, grappige en muzikale optredens die geheel verzorgd worden door dorpsgenoten.

Deze editie vindt plaats op vrijdag 3 en zaterdag 4 februari in residentie De Sleutel in Riethoven. We zijn er van overtuigd dat het huidige programma met zowel terugkerende als nieuwe deelnemers weer een groot succes gaat worden. Om 20:00 uur opent Prins Erik d’n Twidde deze gezellige avond waarin ook hij de revue zal passeren.

Bent u benieuwd geworden naar deze optredens met als afsluiter een gezellige feestavond verzorgd door DJ Eric? Nodig al uw vrienden, familie en buurtgenoten uit voor deze mooie avond. De kaartverkoop start op 25 januari om 20:00 uur in de Rietstek. De kaartjes a € 7,50 per stuk dienen contant betaald te worden. Na 25 januari kunnen de kaarten enkel via de mail besteld worden via kimhebing@gmail.com.

Ook als u nieuw bent in het dorp en wellicht vragen heeft omtrent deze avond, schroom dan niet om contact op te nemen middels bovenstaand emailadres. Iedereen is namelijk welkom om er samen met ons twee onvergetelijke avonden van te maken.

Middels deze weg willen graag Ellen Kamps en Judith van Grotel bedanken voor hun jarenlange inzet in de voorbereidig en uitvoering van deze avonden. Beide waardevolle krachten die een belangrijk aandeel hebben gehad in de organisatie. Erg gelukkig zijn we dan ook dat we twee nieuwe leden hebben kunnen toevoegen om ons team compleet te maken. Van harte welkom Renske Spanjers en Billy Willems, we gaan er samen met jullie iets moois van maken.

Wij wensen Prins Erik d’n Twidde , Prinses Inge, Adjudant Sander en Erika samen met hun gevolg twee onvergetelijke zittingsavonden en een carnaval die ze nooit meer zullen vergeten.

ALAAF!!! Namens de commissie van ZGNN.

Erik Willems, Jan Schrijvers, Eric Verhagen, Willem Tops, Billy Willems,Kim Hebing en Renske Spanjers