Zo Gek Nog Nie

29e editie van ‘Zo Gek Nog Nie’    

 

Als commissie van ‘Zo Gek Nog Nie’ zetten wij ons ieder jaar in om samen met dorpse mensen, carnavalsgroepen, vrienden en familie van de prins weer een aantal onvergetelijke optredens te kunnen neerzetten.

Op vrijdag 15 februari en zaterdag 16 februari organiseert CV de Bremspoersen de 29e zittingsavond ‘Zo Gek Nog Nie’. Om 20.00 uur zal Prins Johannes d’n Urste deze zittingsavond openen, met optredens verzorgt door dorpsgenoten. Wij zouden het fantastisch vinden als onze prins ook dit jaar een zaal vol verkleedde en enthousiaste Bremspoersen mag verwelkomen.
Vol trots kunnen wij jullie melden dat de aanmeldingen ons om de oren vlogen en dat doet ons deugd. Riethoven en zo ook ZGNN leeft en daar zijn wij blij mee. Alle deelnemers zijn momenteel al druk bezig om hun ideeën tot leven te brengen. Wij vertrouwen erop dat het ook dit jaar weer gezellige avonden zullen worden.

Prins Johannes met zijn prinses en adjudant zijn bij iedere voordracht, buut of muziekstuk de rode draad van de avond zijn. Bent u benieuwd naar de optredens van onze Bremspoersen en Bremspoerserinnen? Kom dan ook en geniet van een avond vol humor, muziek en dans!!

Kaartverkoop start op 30 januari om 20.00 uur in de Rietstek. De kaartjes a €7,50 dienen contant afgerekend te worden. Let op, er kunnen maximaal 20 kaarten per persoon worden besteld. Na 1 februari kunnen de kaarten enkel via de mail besteld worden via judithvangrotel@hotmail.com. En OP = OP natuurlijk.

Wij wensen Prins Johannes d’n Urste, Prinses Betty en Adjudant Wil samen met hun gevolg twee onvergetelijke zittingsavonden. Alle Bremspoersen heten wij van harte welkom!
 

 

ALAAF!!! Namens de commissie van ZGNN.

 

Jan van den Putte, Erik Willems, Jan Schrijvers, Erik Verhagen, Ellen Kamps, Kim Hebing en Judith van Grotel.